Výstavba domu už prebieha - dokončenie V TOMTO ROKU. Vizualizácie interéru a exteríéru sú vytvorené podľa projektu s osadením domu na konkrétnych pozemkoch o ideálnej výmere - necelých 500 m2. Moderné riešenie exteriérovej architektúry, veľkým oknami na poschodí, obrovskými luxusnými presklenými portálmi na terasu a strešnou krytinou s modernou škridľou. Terasa + parkovacie státie min. pre 3 autá, praktický sklad na lyže, bicykle, alebo náradie s prestrešeným vstupom. Orientácia stavieb do budúcna zaručuje veľmi efektný a ničím nerušeny výhľad na Liptovskú prírodu a pohoria. Použité materiály sú vysokej kvality a prestížneho dizajnu. ______________________________ INTERIÉR: > 3D schémy dispozičného riešenia, ktoré nájdete tiež NA WEBE CEZ ODKAZ UVEDENÝ VYŠŠIE, sú vytvorené podľa dokumentácie na ktorú je vydané stavebné povolenie. Domy pozostávajú z dennej časti na 1. nadzemnom podlaží a nočnej na poschodí. Obe podlažia majú kúpeľne a WC. Na druhom nadzemnom podlaží je veľmi efektne a prakticky vytvorená galéria do priestoru nad klieštinami ktorý je prístupný rebríkom čím vytvára akoby ďalšie - 3. nadzemné podlažie. Nezabudli sme na technickú miestnosť ktorá sa nachádza pri vstupe oddelená posuvnou stenou a sklad pristupný z exteriéru, kde si môžete odložiť v zime po lyžovačke svoje lyže, alebo v lete bicykel. Energetický certifikát "A0" ________________________________ V CENE: > DOM V STAVE "HOLODOM" - VŠETKY INFORMÁCIE ČO JE V CENE DOMU NÁJDETE TU: >>> https://bit.ly/3Sz3rhs <<< ________________________________ *** OBHLIADKA S MAKLEROM : ROBERT BELLA - 0905 501679, info@noveizipovce.sk ***"/>

Predaj, rodinný dom, 178,07 m2, Ižipovce 379 000,00 EUR navrhnúť cenu

RODINNÉ DOMY NA LIPTOVE V KRÁSNEJ PRÍRODE KÚSOK NEĎALEKO LIPTOVSKEJ MARY

VÝHRADNE V TUreality PONÚKAME NA PREDAJ NOVOSTAVBY DOMOV NA TRVALÉ, ALEBO
REKREAČNÉ BÝVANIE V NÁDHERNEJ LOKALITE LIPTOVA - IŽIPOVCE.
_____________________________
VIAC DETAJLOV, FOTO, DOKUMENTÁCIU NÁJDETE CEZ TENTO ODKAZ:

>>> https://bit.ly/3Sz3rhs <<<

(Skopírujte si tento odkaz a vložte do vášho prehliadača)
_____________________________
RODINNÝ / REKREAČNÝ DOM :
> Cieľom projektu sú novostavby domov v jednej z najkrajších lokalít Liptova s celoročným využitím, ktoré oslovia záujemcov o trvalé, alebo komfortné rekreačné bývanie. Domy s nadčasovým dizajnom, praktickou dispozíciou a veľkou kúpeľňou so saunou sú osadené na pozemkoch hneď vedľa voľnej prírody. Vďaka veľkým preskleniam a oknám poskytujú nádherné výhľady na okolitú prírodu, na panorámou Chočských vrchov, Západných a Nízkych Tatier vďaka čomu majú aj rekreačný charakter. Veľkou výhodou je, že stavba bude kolaudovaná, ako "RODINNÝ DOM" v energ. triede A-0 s možnosťou trvalého bývania a čerpania HÚ s 80%-tným financovaním...
______________________________
EXTERIÉR:
> Výstavba domu už prebieha - dokončenie V TOMTO ROKU.
Vizualizácie interéru a exteríéru sú vytvorené podľa projektu s osadením domu na konkrétnych pozemkoch o ideálnej výmere - necelých 500 m2.
Moderné riešenie exteriérovej architektúry, veľkým oknami na poschodí, obrovskými luxusnými presklenými portálmi na terasu a strešnou krytinou s modernou škridľou. Terasa + parkovacie státie min. pre 3 autá, praktický sklad na lyže, bicykle, alebo náradie s prestrešeným vstupom. Orientácia stavieb do budúcna zaručuje veľmi efektný a ničím nerušeny výhľad na Liptovskú prírodu a pohoria. Použité materiály sú vysokej kvality a prestížneho dizajnu.
______________________________
INTERIÉR:
> 3D schémy dispozičného riešenia, ktoré nájdete tiež NA WEBE CEZ ODKAZ UVEDENÝ VYŠŠIE, sú vytvorené podľa dokumentácie na ktorú je vydané stavebné povolenie.
Domy pozostávajú z dennej časti na 1. nadzemnom podlaží a nočnej na poschodí. Obe podlažia majú kúpeľne a WC. Na druhom nadzemnom podlaží je veľmi efektne a prakticky vytvorená galéria do priestoru nad klieštinami ktorý je prístupný rebríkom čím vytvára akoby ďalšie - 3. nadzemné podlažie. Nezabudli sme na technickú miestnosť ktorá sa nachádza pri vstupe oddelená posuvnou stenou a sklad pristupný z exteriéru, kde si môžete odložiť v zime po lyžovačke svoje lyže, alebo v lete bicykel.
Energetický certifikát "A0"
________________________________
V CENE:
> DOM V STAVE "HOLODOM" - VŠETKY INFORMÁCIE ČO JE V CENE DOMU NÁJDETE TU:
>>> https://bit.ly/3Sz3rhs <<<
________________________________
*** OBHLIADKA S MAKLEROM : ROBERT BELLA - 0905 501679, info@noveizipovce.sk ***

  • Cena 379 000,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 26. 2. 2024
  • Číslo inzerátu AR-022S-1388080 (52323)
  • Stav Novostavba
  • Rok výstavby 2024
  • Pitná voda studňa
  • Elektrický prúd 220/380 V
  • Celková úžitková plocha 178,07 m2
  • Počet nadzemných podlaží 3
  • Prevažujúca konštrukcia objektu zmiešaná konštrukcia
  • Forma vlastníctva osobné
  • Pozemok prevažne rovinatý
  • Odpadové vody žumpa bez prepadu
  • Elektrický istič do 50 A
  • Elektrická tarifa denný a nočný

Kontaktovať makléra

Róbert Bella
Róbert Bella Telefón: +421413217800 E-mail: bella@tureality.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
TUreality s.r.o. Hálkova 2761/33 01001 Žilina Telefón: 0948 777 027 E-mail: zilina@tureality.sk Web:
 

Podobné reality

Rodinný dom, Predaj, Ižipovce

Predaj, rodinný dom, 546 m2

Ižipovce 160 000,00 EUR

Rodinný dom, Predaj, Ižipovce

Predaj, rodinný dom, 546 m2

Ižipovce 160 000,00 EUR

TOPlist TOPlist