Predaj, rodinný dom, Košice - mestská časť Dargovských hrdinov, Slivník 449 990,00 EUR navrhnúť cenu

PLUM RESIDENCE: DOMOV KDE SA ŠTÝL SPÁJA S KOMFORTOM (NOVOSTAVBA-KOŠICE)

Priestranná, slnečná, unikátna, nízkoenergetická a nová. Sú pre Vás tieto kritéria pri hľadaní svojho nového bývania dôležité? Tieto sú hlavné vlastnosti novostavby, ktorá Vás zaručene poteší svojim kvalitným spracovaním a špeciálnou architektúrou.

Bc. Michael Moroz RSc. v spolupráci s EQUILIBRIO real Vám predstavujeme 5 – izbovú exkluzívnu novostavbu len 3 minúty od AUPARKU v časti Košice- Vyšná Úvrať na ulici Slivník, ku ktorej dostanete ako bonus tiché a zelené prostredie.

POZEMOK
Rozloha: 230 m2
Inžinierske siete na pozemku: Elektrická prípojka (230V/380V), verejný vodovod, verejná kanalizácia

STAVBA
Zastavaná plocha: 97m2
Úžitková plocha: 240 m2
Začiatok výstavby: 2023

Rodinný dom je prispôsobený náročným klientom, ktorí si doprajú dostatok komfortu v jednotlivých izbách. Totiž dom má k dispozícii až 5 samostatných obytných izieb, kde sa myslelo na každý detail. Nepochybne 2 kúpeľne určite ocenia početnejšie rodiny s deťmi. Orientácia na juho-západ Vám prinesie teplo do domu po celý rok.

PREVEDENIE
Dom sa predáva v štádiu HOLODOM. Obvodové múry (30cm) sú z kombinácie materiálov betónu a debniacich tvárnic. V cene domu je zahrnuté aj kompletné zateplenie polystyrénom (15cm) do stavu omietnutia lepidlom, následne si klient vyberá finálnu fasádu(v cene). Pod okanmi oknách zvolená fenolová doska COOLTHERM pre ešte vačšiu energetickú úspornosť. Strešná krytina je sedlová oceľová značky LINDAB-CLICK, pod ňou sa nachádza zateplenie minerálnou vlnou 12cm s PIR panelami. Kúrenie v dome je zabezpečené prostredníctvom- tepelného čerpadla- teplovodného a elektrického podlahového kúrenia. V dome je možné zriadiť krb v obývačke. V celom dome bude urobený poter a natiahnuté vápenno-cementové a sadrové omietky so základnými nátermi. Sklony na 2.poschodí sú vyriešené sadrokartónom. Okná sú plastové 3j-sklá s príplatkom na dizajn, v podkroví okná značky VELUX s predprípravou na el. žalúzie. V dome je urobená predpríprava na klimatizáciu, či rekuperáciu a tepelné čerpadlo. V dome je zabezpečená 380V, kde každé poschodie ma svoj vlastný rozvádzač. Po dohode je možné dokončenie aj na kľúč.

ŠPECIALITA: V dome je zavedený aj vlastný hydraulický výťah, ktorý špeciálnou technológiou jazdí smerom nadol zdarma. Výťah má zastávku na každom poschodí.

Ku stavbe získavate záruku 5 rokov samotným staviteľom! Stavba sa predáva s DPH, teda je možný odpočet.

PRÍZEMIE
Garáž je riadne vykurovaná so štedrým priestorom pripravená pre 2 autá . Automatická garážová brána je kvalitnej značky HÖRMANN robená na mieru s možnosťou ovladánia so smartfónom. Pripravený priestor aj pre elektronabíjačku. Technická miestnosť so strojovňou k výťahu a šatník.

1.POSCHODIE
Obývačka spojená s kuchyňou tvorí veľký veľmi pekný vzdušný priestor, odkiaľ je výstup aj na terasu. Plánované sú ešte svahové úpravy vďaka, ktorým si môžete vytvoriť terasu, či anglický trávnik podľa vlastných predstáv.Na poschodí sa nachádza aj hosťovská izba, či pracovňa a priestranná kúpeľňa.

2.POSCHODIE
Niet nad kvalitný oddych, však? Tie vám zabezpečia 3 spálne s dostatkom zásuviek, krížových vypínačov, ktoré boli navrhuté tak, aby ste mali čo najväčší komfort pri bývaní.

LOKALITA

Lokalita v ktorej sa dom nachádza je plne vybavená všetkým, čo človek potrebuje k spokojnému bývaniu. Najväčšia výhoda lokality je, že je veľmi tichá a plná zelene , akoby ste ani neboli v meste.

Zastávka MHD- 5 minút pešo
Detské ihrisko- 7 minúty pešo
Základná škola a materská škola- 10 minút pešo
Potraviny - 7 minút pešo

Video: youtu.be/kNVrXqNAhMo?si=DYu7N30Jd9DwTPBH

O viac informácií o nehnuteľnosti, prosím kontaktujte realitného poradcu Bc. Michaela Moroza na tel. č. 0948 901 182. Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis.

Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real.
Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vyhľadávanie: roddom, novostavba, rodinny , kosice, eq, bungalov Like9:09 am

  • Cena 449 990,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 29. 9. 2023
  • Číslo inzerátu AR-0R32-100438 (P230823MiM)
  • Lokalita Slivník
  • Celková úžitková plocha 240 m2
  • Zastavaná plocha 97 m2
  • Výmera pozemku celkom 230 m2
  • Rok výstavby 2023
  • Odpadové vody verejná kanalizácia
  • Elektrický prúd len 220 V
  • Telefón nie je
  • Kanalizačná prípojka na pozemku
  • Elektrická prípojka nie je
  • Plynová prípojka nie je
  • Vodovodná prípojka nie je
  • Stav Novostavba
  • Balkón Nie
  • Lodžia Nie
  • Terasa Nie
  • Forma vlastníctva osobné

Kontaktovať makléra

Bc. Michael Moroz, RSc.
Bc. Michael Moroz, RSc. Telefón: +421948901182 E-mail: michael.moroz@eqreal.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
EQUILIBRIO real Jesenského 27 04001 Košice Telefón: +421915954325, +421915672042 E-mail: eqreal@eqreal.sk Web:
 

Podobné reality

Rodinný dom, Predaj, Košice - mestská časť Dargovských hrdinov - Slivník

Predaj, rodinný dom

Košice - mestská časť Dargovských hrdinov, Slivník 169 900,00 EUR

TOPlist TOPlist