Predaj, rodinný dom, 1 114 m2, Stará Kremnička, Stará Kremnička 143 900,00 EUR navrhnúť cenu

Predaj, rodinný dom Stará Kremnička - ZNÍŽENÁ CENA - IBA U NÁS

Ponúkame na predaj zachovalý rodinný dom v tichej časti obce Stará Kremnička. Rodinný dom sa nachádza na slnečnom pozemku s výmerou 1114m2. Okrem viacgeneračného bývania ponúka teda nehnuteľnosť aj miesto na aktívny odpočinok.

DISPOZÍCIA: Nehnuteľnosť pozostáva z dvoch nadzemných podlaží. Prvé podlažie tvorí vstupná chodba, ktorou sa dostávame do hlavnej časti domu, a zároveň slúži ako vstup do kotolne. Rovnako sa ňou môžeme dostať schodiskom na poschodie. Prízemie ďalej pozostáva z kuchyne, špajzy, 3 obytných izieb a kúpeľne so samostatnou toaletou.
Keďže rodinný dom je využiteľný ako viacgeneračný, poschodie je tvorené taktiež chodbou, kuchyňou, špajzou, 2 obytnými izbami a kúpeľňou so samostatnou toaletou. V prípade potreby je možné dokončiť ďalšiu obytnú izbu v podkrovných priestoroch.

Na pozemku sa nachádzajú aj menšie stavby, ktoré slúžia ako dielne, prípadne komory. Taktiež sú tam priestory na chovanie. V zadnej časti pozemku sa nachádza aj priestranná pivnica.

STAV NEHNUTEĽNOSTI: Rodinný dom je veľmi zachovalý, suchý, nevlhne, nezateká. V roku 2007 bola robená zmena plochej strechy na sedlovú. Strecha zn. Bramac je uteplená sklenou vatou. V minulosti boli vymenené plastové okná a vchodové dvere. V dome je zavedená voda z obecného vodovodu, elektrina, kanalizácia. Vykurovanie nehnuteľnosti bolo prostredníctvom plynového ústredného kúrenia, ktoré je však momentálne nefunkčné. Na pozemku sa nachádza aj úžitková studňa.

VÝHODY: Výhodou nehnuteľnosti je rozhodne jeho poloha, blízko okresného mesta Žiar nad Hronom. Veľkou výhodou je aj krásny slnečný pozemok a stav rodinného domu.

LOKALITA: Nehnuteľnosť sa nachádza v intraviláne obce Stará Kremnička, ktorá sa nachádza len 5 km od Žiaru nad Hronom. V obci je kompletná občianska vybavenosť - škola, škôlka, knižnica, komunitné centrum, pošta, potraviny, tenisové kurty. V okolí obce sa nachádza tiež množstvo turistických možností.

NÁZOR MAKLÉRA: Nehnuteľnosť je vo veľmi zachovalom stave, takže ponúka funkčné bývanie blízko okresného mesta. Keďže na dome boli vykonané len čiastočné rekonštrukcie, budúci majiteľ ho môže zrekonštruovať podľa vlastných predstáv.
Veľký pozemok je ako stvorený na pasívny, ale taktiež aj na aktívny odpočinok po práci, kedy si budúci majiteľ môže vychutnať pokoj a okolitú prírodu.
Energetická trieda G.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0914 186 582 alebo na marcelachrienova@haloreality.sk. ID ponuky: ŽH-63051

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- na našom webe nájdete viac ako 2000 referencií spokojných klientov
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a nakreslíme aj pôdorys
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- hypotekárne služby našich partnerov na mieru
- naše služby neustále zdokonaľujeme/zaujíma nás váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

Ďalšie informácie

Táto nehnuteľnost je exkluzívne spostredkovávaná touto realitnou kanceláriou.

  • Cena 143 900,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 26. 7. 2023
  • Číslo inzerátu AR-048A-148549 (63051)
  • Lokalita Stará Kremnička

Kontaktovať makléra

Ing. Marcela Chrienova
Ing. Marcela Chrienova Telefón: +421914186582 E-mail: marcelachrienova@haloreality.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
HALO reality, s.r.o. T.Vansovej 509/15 97101 Prievidza Telefón: 0915238411 E-mail: reality@haloreality.sk Web:
 
TOPlist TOPlist