Prenájom, reštauračné priestory, 220 m2, Handlová, Partizánska 800,00 EUR/mesiac navrhnúť cenu

Na prenájom zábavný podnik Handlová FM1596

Realitný maklér Fazika Miroslav a BV REAL realitná kancelária ponúka exkluzivne na prenájom zábavný podnik v štýle valašskej stodoly v meste Handlová.
Podnik je kompletne nanovo prerobený, zariadený, aj so zabezpečeným dovozom piva od dodávateľa značky Staroprameň, stačí len ďalej prevádzkovať.

Je to to správne miesto pre vašu zábavu, spoločenské a firemné akcie, svadby, rodinné oslavy, rozlúčky po zosnulom (kar), školenia, koncerty, diskotéky, besietky, posedenia s rodinou a s priateľmi, prípadne aj pri dobrej hudbe.
Je situovaný vo vyhľadávanej lokalite, v blízkosti centra mesta na ulici Partizánska v budove reštauračného zariadenia Slovan.
Priestor sa nachádza na celom vrchnom poschodí jednopodlažnej budovy a má samostatný vchod z predu budovy, s možnosťou zásobovania aj od zadnej strany objektu. 

V objekte sa nachádza jedna hlavná veľká miestnosť s posedením, krbom, barovým pultom s výčapom, biliardom, šipkami, pódium pre kapely, TV, samostatné posedenie s gaučom zabezpečujúce súkromie, kuchynka, skladové priestory, ďalšia samostatná menšia miestnosť Banketka, dámske a pánske WC, vonkajšia terasa s posedením a pred vstupom sa nachádza ešte ďalšie posedenie s gaučom.
Celková kapacita je 140 miest.
Úzitková plocha je 220 m2 + vonkajšia terasa.
Kúrenie je riešené na plyn s rozvodom do radiátorov v miestnostiach alebo je možné vykurovanie krbom s prieduchmi do miestnosti, miestnosti sú presvetlené s veľkými oknami. 

Nakoľko je v podniku aj kuchynka, je možné v nej pripravovať minutky alebo napríklad v prípade svadby alebo väčších osláv je možné dohodnúť sa so susedmi na prízemí, kde sa nachádza jedáleň otvorená do 14 hod. s prípravou a navarením hotových jedál a v kuchynke v podniku to už len servírovať hosťom.
Je možné aj umiestnenia reklamy na budovu alebo na okná.
Do objektu sú dovedené všetky inžinierske siete a je napojený na verejnú kanalizáciu.
Možnosť parkovať aj pred budovou, kde sa nachádzajú parkovacie miesta.

Odporúčanie makléra: výhoda je výborná dostupnosť autom, kompletne zariadený podnik, už len si zabezpečiť dobrou reklamou a službami prilákanie hostí.
Priestor bol navrhnutý a zariadený predovšetkým pre účely organizovania spoločenských akcií, stačí urobiť pár akcii v mesiaci s dobrou hudobnou skupinou (ktorú majiteľ vie v prípade záujmu aj jednu odporučiť) a ľudia si radi prídu posedieť do príjemného prostredia.

Cena nájmu je v prípade pokračovania zmluvy s dodávateľom piva Staroprameň v sume 800 € + energie vo výške 250-300 € (záleží od spôsobu vykurovania).
Ceny energií sa účtujú podľa spotreby na podružných meračoch - vodomer, elektromer, plynomer.
V prípade, že by sa ukončilo dodávanie piva Staroprameň do podniku bude nájom 1000 € + energie.
Zábezpeka (depozit) je jednorázová 1000 €. V prípade odsťahovania nájomcu je táto zábezpeka vrátna po odovzdaní podniku v nepoškodenom stave a v prípade, že nevzniknú žiadne nedoplatky na energiách.
V prípade záujmu o prenájom sa platí jednorázová platba jeden nájom za sprostredkovanie a služby realitnej kancelárie.
V prípade, že by ste nemali naraz toľko peňazí, vieme vám vybaviť aj na to úver.
Úver vám bezplatne vybaví náš úverový špecialista.

Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č. 0918 709 037, alebo mailom: mfazika@bvreal.sk alebo osobne v kancelárii BV REAL.
Web makléra: www.fazikamiroslav.sk
Číslo zákazky FM1596

  • Cena 800,00 EUR/mesiac navrhnúť cenu
  • Vložené 19. 4. 2023
  • Číslo inzerátu AR-041L-102918 (FM1596)
  • Lokalita Partizánska
  • Celková úžitková plocha 220 m2
  • Zdroj tepla zemný plyn
  • Vybavenie krb
  • Terasa Áno
  • Stav Kompletná rekonštrukcia
  • Forma vlastníctva osobné

Kontaktovať RK


Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
BV REAL PD, s.r.o. Námestie slobody 28 97101 Prievidza Telefón: 0905834198 E-mail: info@bvreal.sk Web:
 
TOPlist TOPlist