Predaj, rekreačný pozemok, Plechotice, Hlavná 84 000,00 EUR navrhnúť cenu

EXKLUZÍVNY PREDAJ NOVOSTAVBY REKREAČNEJ CHATY V PLECHOTICIACH

Ak chcete újsť z mesta a vychutnať si počas voľných dní relax priamo v strede malebnej zemplínskej obce, blízko Trebišova v novej rekreačnej chate a trocha si aj pogazdovať na úrodnej černozemi Východoslovenskej nížiny, tak tu máme jedinečnú ponuku, na ktorú Vás pozývame.

EQUILIBRIO real v spolupráci s Ing. Ivetou Taškovičovou Vám „E x k l u z í v n e“ ponúka prízemnú rekreačnú chatu s úžitkovou plochou 55 m2, ktorá je na pozemku o výmere 558 m2 v obci Plechotice, na ulici Hlavná. Chata pozostáva z kuchyne, 2 izieb, kúpeľne s vaňou a umývadlom, toalety, komory a predsiene. V kuchyni je nová kuchynská linka, elektrická dvojplatnička. V izbách je plávajúca podlaha a v ďalších miestnostiach dlažba. V kúpeľni a na toalete je podlahové, elektrické kúrenie. V izbách nie je kúrenie, no je tam predpríprava pre rozvody tepla. Interiérové dvere a zárubne sú drevené. Okná s 3 sklom a vchodové dvere sú plastové. Plechová strecha je sedlová. Podkrovie je zateplené minerálnou vlnou. Ide o novostavbu. Stavebné práce sa začali v roku 2021. Ku skolaudovaniu stavby chýba už len minimum úkonov, bližšie o tom na obhliadke. V obci je vodovod, no zásobovanie chaty sa realizuje z vlastnej studne cez vlastné čerpadlo (darling). Teplá voda sa zabezpečuje vlastným elektrickým bojlerom. Odpadový systém ústi do samostatného 5 m3 septika. Na pozemku sa nachádza aj plechová maringotka, kde je elektrické kúrenie a samostatný sporák na pevné palivo a je súčasťou predaja. Tiež na pozemku, zo zadnej strany je plechová montovaná garáž, ktorá je tiež predmetom predaja. V záhrade sa nachádzajú ovocné stromy. Pôda je úrodná černozem. Mesačné náklady sú len za odber elektriny vo výške okolo 15 Eur a ďalším nepatrným nákladom, je ročná daň z nehnuteľnosti.

V obci Plechotice, ktorá je celá plynofikovaná je základná škola s materskou školou. Je tu niekoľko potravín, pohostinstvo, bar, kaderníctvo a niekoľko stavebných firiem. Do roku 2022 tu bola aj pobočka Pošty. Najstaršia písomná zmienka o obci je z roku 1324. Obec s farou je doložená z roku 1332, ako Poloste. Ide teda o jednu z najstarších obcí na Zemplíne. Blízke okolie obce, ako aj región Zemplína poskytujú množstvo kultúrnych, historických, spoločenských ako aj športových zážitkov.

Cena nehnuteľnosti je 84 000 €.

Novým majiteľom sa môže stať len jeden, a preto si terajší majiteľ bude starostlivo vyberať zo záujemcov a týmto si vyhradzuje právo na výber z uchádzačov.

O viac informácií o tejto nehnuteľnosti, prosím kontaktujte realitného špecialistu Ing. Ivetu Taškovičovú.

Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis. Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vyhľadávanie: (rodinný dom, dom, RD, chata, rekreačná chata, chata, záhrada, Plechotice, Trebišov, Košický kraj, EQ real, EQ).

  • Cena 84 000,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 26. 2. 2024
  • Číslo inzerátu AR-0R32-100462 (P240221PT)
  • Lokalita Hlavná
  • Výmera pozemku celkom 558 m2
  • Kanalizačná prípojka nie je
  • Elektrická prípojka nie je
  • Plynová prípojka nie je
  • Vodovodná prípojka nie je
  • Forma vlastníctva osobné

Kontaktovať makléra

Ing. Iveta Taškovičová
Ing. Iveta Taškovičová Telefón: +421948901229 E-mail: iveta.taskovicova@eqreal.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
EQUILIBRIO real Jesenského 27 04001 Košice Telefón: +421915954325, +421915672042 E-mail: eqreal@eqreal.sk Web:
 
TOPlist TOPlist