Predaj, rodinný dom, 2 924 m2, Šahy, Šahy 84 990,00 EUR navrhnúť cenu

Predaj, rodinný dom Šahy, Preseľany nad Ipľom

Ponúkame na predaj rozostavaný rodinný dom v Šahách, časť Preseľany nad Ipľom. Rodinný dom sa nachádza na rozsiahlom pozemku s výmerou 2 924m2. Pozemok je rovinatý, krásne slnečný a prístupný z dvoch strán. Prvý hlavný vchod je z hlavnej cesty a druhý zo zadnej tichej ulice.

DISPOZÍCIA: Rodinný dom má 2 hlavné vstupy, ktorými sa dostaneme do piatich obytných izieb (tri sú priechodné) a rozostavanej kúpeľne. Súčasťou domu je aj ďalšia miestnosť so samostatným vstupom, cez ktorú sa zároveň môžeme dostať do podkrovných priestorov. Tie siahajú až nad obytnú časť domu a sú čiastočne prispôsobené na zobytnenie. V zadnej časti domu sa nachádza aj garáž, vínna pivnica a rozsiahle hospodárske priestory. K pôvodnej časti domu bol pristavaný ďalší dom z tehál, ktorý poskytuje možnosť rozšírenia obytnej časti. Na pozemku sa nachádza aj záhrada na sadenie a jazierko.

STAV NEHNUTEĽNOSTI: Rodinný dom je v pôvodnom rozostavanom stave, preto ponúka budúcemu majiteľovi možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. V dome je nová elektrina a všetky strechy sú zrekonštruované. Strecha sedlová. Kúrenie elektrické, avšak je možnosť kombinácie s pevným palivom. Na pozemku sa nachádza funkčná studňa a žumpa. Tiež je spravená predpríprava na mestskú vodu a kanalizáciu. Vzhľadom na veľkosť pozemku je táto nehnuteľnosť vhodná aj na podnikateľskú činnosť.

VÝHODY: Výhodou nehnuteľnosti je najmä jej poloha, rozloha a krásny rovinatý terén, vďaka čomu má potenciál vytvoriť krásne prostredie s ubytovacími kapacitami v tichom prostredí obklopenom prírodou. Ďalšou veľkou výhodou sú nové strechy a predpripravené inžinierske siete.

LOKALITA: Keďže Preseľany nad Ipľom sú časťou mesta Šahy, v blízkosti je kompletná občianska vybavenosť. V okolí sa nachádzajú rôzne cyklotrasy vedúce aj do Maďarska. Neďaleko sa nachádza aj hraničný priechod a cca 15 km sú vzdialené kúpele Dudince.

NÁZOR MAKLÉRA: Nehnuteľnosť má obrovský, zatiaľ nevyužitý potenciál, či už pre početnejšiu rodinu alebo na podnikateľské účely. Keďže sú všetky priestory rozostavané, je tu možnosť ich prispôsobiť podľa vlastných potrieb. Atmosféru dotvára príjemné tiché prostredie v obklopení prírody.
Energetická trieda G.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0914 186 582 alebo na marcelachrienova@haloreality.sk. ID ponuky: LV-65915

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- na našom webe nájdete viac ako 2000 referencií spokojných klientov
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a nakreslíme aj pôdorys
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- hypotekárne služby našich partnerov na mieru
- naše služby neustále zdokonaľujeme/zaujíma nás váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

  • Cena 84 990,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 5. 5. 2024
  • Číslo inzerátu AR-048A-149919 (65915)
  • Lokalita Šahy

Kontaktovať makléra

Ing. Marcela Chrienova
Ing. Marcela Chrienova Telefón: +421914186582 E-mail: marcelachrienova@haloreality.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
HALO reality, s.r.o. T.Vansovej 509/15 97101 Prievidza Telefón: 0915238411 E-mail: reality@haloreality.sk Web:
 
TOPlist TOPlist