Čistenie rekonštruovaných objektov

Čistenie rekonštruovaných objektov

Znečistenie je niečo, čo asi nikdy nebude v ľudskej spoločnosti akceptované. Niekedy samozrejme sa to inak nedá, ale asi by ste márne hľadali niekoho, kto špinu vyhľadáva a s prihliadnutím k faktu, že sa s týmto problémom dá niečo robiť - upratať ju, bolo by zbytočné hľadať spôsoby, ako s ňou prežiť. A kde sú tie najakútnejšie miesta, ktoré nás najviac otravujú? V uzavretých miestnostiach a izbách každého typu. Ten kto má dlhoročné skúsenosti, celú problematiku pozná a je spôsobilý si komplexne s celým problémom poradiť, je profesionál na poli upratovacích služieb firma Topservis.

umývanie okien

Firma na čistenie po rekonštrukciách Topservis preváckuje upratovací servis každého stupňa náročnosti. Škála služieb je nepreberná. V rámci portfólia je možné upratať biznis centrá, kaviarne, nákupné centrá, menšie prevádzky, domácnosti a všetky možné aj nemožné bytové či nebytové priestory.

Upratovanie je možné zabezpečiť za plnej prevádzky bez ohľadu na to, či práve prebieha uzávierka, alebo len bežná činnosť. Ide o maximálne šetrný proces. Samozrejme upratovanie môže prebiehať aj v časných ranných hodinách, v neskorom večernom čase, alebo v noci. Samozrejmou súčasťou veci je zabezpečenie generálnych čistení objektov, prebiehajúcich v horizonte raz za tridsať dní, či raz za šesť mesiacov.

Medzi základnú charakteristiku čistiacej firmy Topservis sa dá zaradiť:

  • Čistenie s najmodernejšími a najúčinnejšími (súčasne však zdravotne a ekologicky neškodnými) upratovacími prípravkami, vhodnými aj do biologických čističiek. Jedná sa o profesionálne prostriedky na všetky druhy povrchov, najvyššej koncentrácie na trhu, ktoré je nemožné zohnať v maloobchodnej sieti.
  • Vysoká odbornosť zamestnancov firmy Topservis, ktorí celý proces upratovania zabezpečujú. Dôraz je kladený na ich hlbokú odbornosť, profesionalitu, skúsenosti a flexibilitu. Vďaka disponovaniu takýmito pracovníkmi je firma Topservis schopná plniť aj tie najzložitejšie úlohy.
  • Rozsiahle spektrum ponúkaných čistiacich služieb, ktoré ďaleko presahujú hĺbkové tepovanie sedačiek alebo zotieranie podlahy. V portfóliu ponúkaných služieb nájdete činnosti ako čistenie koženého nábytku, sedačiek či kresiel, pravidelné aj nepravidelné upratovanie všetkého druhu.
  • Vysoká odbornosť pri práci. Dlážka, koberec, alebo sedačka, zvlášť drahé vybavenie domácnosti či kancelárie sa môžu pri nesprávnom postupe čistenia a ošetrenia poškodiť. Topservis ako firma s dlhoročnými skúsenosťami je si tohto faktu vedomá a preto disponuje iba odborne spôsobilými pracovníkmi a kvalitnou profesionálnou technikou. Šetrné a jemné čistenie neničí vlákno ako také a zároveň predlžuje životnosť behúňov či gaučov. Voskovanie a leštenie podláh zasa omladzuje dlážku.

Špina, fľaky a znečistenie už viac nemajú šancu. Kontaktujte firmu s upratovacím servisom Topservis.

TOPlist TOPlist